mY beLoved j.Lo

mY beLoved j.Lo
bisnes choc is on sale^^

Wednesday, 22 June 2011

da decide~

haha..aku da taw nak buat pe ngan blog ni..semua la aku balun..semua aku masuk..hihi..


        1st to do:


~recipe of da day^^
ais krim goreng..


bahan:
ais krim
cornflake yang dah diblend hancur
telur 2 biji
roti dipotong tepi dia


cara dia:
ambil roti yang da dipotong tepi tu,
ambil 1 scope ais krim and letak tengah2 roti..(p.s-jangan banyak sangat)
then gulung2 kan roti tu buat roll or buat bentuk bulat
gune sedikit telur tu untuk lekatkan tepi2 roti tu
celup kan roti yang dah digulung dalam telur
celup pulak dengan cornflake yg da hancur
lastly,goreng sampai kekuningan (sekejap je aw)





ni la bentuk die..tapi yang ni gune tepung..
nak lagi mudah juz gune roti je^^





No comments: